CHYSTÁME SOUTĚŽ PRO DĚTI O KNIHOVNIČKU SNŮ

Učitelé i rodiče si často lámou hlavu nad tím, jak děti přilákat ke knize. Nechme děti vybrat si knížky, které je budou bavit.

S firmou TextilEco a.s. chystáme soutěž pro ZŠ v Brně, Blansku a Boskovicích (a okolí do 15 km). Na vybraných prodejnách Genesis se v rámci SVÁTKU DÁRCOVSTVÍ 27. 11. podpoří 10 % z ceny každého prodaného kusu naše soutěž pro děti. Z finančních prostředků věnovaných firmou TextilEco a.s. v rámci #GivingTuesday zorganizujeme soutěž o poukázky na knížky pro děti dle jejich výběru.

Akce proběhne na prodejnách Genesis

• Česká 169/17, 602 00 Brno-střed
  • Wanklovo nám. 1437/4, Blansko
  • Sokolská 1235/38, Boskovice

Giving Tueasday je největší svátek dárcovství a nejštědřejší den v roce, který oslavuje celý svět. Firma TextilEco a.s. dlouhodobě podporuje děti a zapojuje se do projektů, které zlepšují jejich životní prostředí, podmínky pro rozvoj i vzdělání.

Více o soutěži

Věnované finanční prostředky získané v rámci SVÁTKU DÁRCOVSTVÍ (#GivingTuesday) rozdělíme na 3 poukázky pro nákup knížek. Děti ze ZŠ budou mít možnost vyrobit sněhuláka z použitého textilu a zaslat jej nebo odevzdat na prodejnách Genesis v Brně, v Boskovicích a Blansku. V daných oblastech pak vybereme 3 vítězné sněhuláčky, které získají pro svou třídu poukaz na KNIHOVNIČKU SNŮ, tedy poukaz na knížky dle vlastního výběru. Soutěž vyhodnotíme v lednu 2019.

Děkujeme TextilEco a.s. a všem za účast na Giving Tuesday 27. 11. 2018, podařilo se nám získat na prodejnách Genesis celkovou částku 6.236 Kč. Částku rozdělíme na 3 poukazy na knihovničku snů pro vítězné základní školy.

Těšíme se, že se vaše ZŠ zapojí!

Podrobná pravidla soutěže zveřejníme do 5. 12. 2018 na našich stránkách.