Podpořené projekty

Spolek pro Rodinu z.s.

Nadace SOVA poskytla 3. září 2019 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Spolku pro Rodinu z.s., který sídlí v Javorníku.

Pomoc pro Natálku P.

Nadace SOVA přispěla dne 22. srpna 2019 částkou 8.000 Kč Natálce P. z Jaroměře.

MŠ Církvice - poděkování

MŠ Církvice, moc děkujeme, že nám píšete, jakou měly děti z našeho daru radost!

Pomoc pro Veroniku M.

Nadace SOVA přispěla dne 31. července 2019 částkou 11.000 Kč Veronice M. z Brna.

Pomoc pro Daniela K.

Nadace SOVA dne 18. července 2019 poskytla finanční příspěvek ve výši 6.980 Kč pro Daniela K. z Tábora.

Spolek Veselý vozíček

Nadace SOVA věnovala dne 18. července 2019 finanční příspěvek ve výši 18.000 Kč Spolku veselý vozíček.

Podpora pro Martina S.

Nadace SOVA podpořila dne 16. 7. 2019 finančním příspěvkem ve výši 15.000 Kč Martina S. z Nového Jičína.

Podpora Matěje Čípa

Nadace SOVA s radostí finančně podpořila Matěje Čípa, který studuje na Northern State University v Jižní Dakotě hru na cimbál

Pomoc pro Michaela K.

Nadace SOVA poskytla dne 17. 6. 2019  finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč pro pana Michaela K. na rehabalitační pobyt.

zobrazit více
Centrum pro seniory Trojlístek, z.s.

Nadace SOVA poskytla dne 17. června 2019 finanční příspěvek ve výši 8 000 Kč Centru pro seniory Trojlístek, z.s.

ROMEA, o.p.s.

Nadace SOVA poskytla dne 17. června 2019 finanční příspěvek ve výši 25 000 Kč organizaci ROMEA, o.p.s.

zobrazit více
Nadace SOVA vyhlašuje druhý ročník literární soutěže pro děti

Rádi bychom vás pozvali do druhého ročníků literární soutěže s názvem Třídění textilu je básnička, aneb co se děje za dvířky.

Nadácia Adeli - pomoc pro Daniela

Nadace SOVA věnovala dne 27. 5. 2019 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Nadácii Adeli na neurorehabilitační pobyt pro malého Daniela T.

Spolek Paprsky naděje

Jsme moc rádi, že jsme mohli podpořit finančním příspěvkem ve výši 10.000 Kč spolek Paprsky naděje.

zobrazit více
Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR

Nadace SOVA věnovala dne 10. 5. 2019 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR.

Nadační fond Zlatý oříšek

Nadace SOVA věnovala dne 9. 5. 2019 finanční příspěvek ve výši 25.000 Kč Nadačnímu fondu Zlatý oříšek.

zobrazit více
 Ratolest, dětská péče a léčebná rehabilitace

Nadace SOVA věnovala dne 9. 4. 2019 finanční příspěvek ve výši 5.965 Kč zařízení Ratolest, které poskytuje dětskou péči a léčebné rehabilitace v Pardubicích. Více informací o činnosti na http://www.ratolest.eu/

Knihovnička snů pro ZŠ Šebetov

Naše Nadadce SOVA uspořádala spolu s TextilEco a.s. soutěž o knihovničků snů, kterou vyhráli žáci ze ZŠ Šebetov se svým sněhulákem z textilu.

Nadácia ADELI

Nadace SOVA dne 4. 12. 2018 poskytla finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Nadácii ADELI. Nadace byla založena v roce 2014, sídlí v Piešťanech na Slovensku a jejím posláním je zlepšení kvality života a pomoc zdravotně postiženým osobám s neurologickými poruchami pohybu i jejich rodinám.

Neurorehabilitační klinika AXON

Nadace SOVA věnovala opětovně dne 23. 11. 2018 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Neurorehabilitační klinice AXON.

zobrazit více
Pomoc pro paní Jarmilu D.

Nadace SOVA věnovala dne 26.10.2018 finanční příspěvek ve výši 8.950 Kč paní jarmile D. z Trmic, prostředky budou použity jako pomoc na úhradu nájemného

Pomoc pro paní Zuzanu M.

NNadace SOVA věnovala dne 26.10.2018 finanční příspěvek ve výši 17.000 Kč paní Zuzaně M. z Liberce, prostředky budou použity na nákup polohovacího zařízení PLUTON.

zobrazit více
Národní ústav pro autismus, z.ú.

Nadace SOVA věnovala dne 27. 4. 2018 finanční příspěvek ve výši 9.987 Kč Národnímu ústavu pro autismus, z. ú. (ve zkratce NAUTIS). NAUTIS poskytuje komplexní nabídku služeb pro lidi s poruchou autistického spektra a jejich rodiny v České republice. Od výkonné ředitelky Ing. Thorové dostala Nadace SOVA milé poděkování za podporu ústavu, za finanční dar byla pořízena stohovatelná lehátka, didaktická hra s dechovým cvičením a balanční hry pro dětskou skupinu Myšonet. Rádi jsme pomohli a budeme i nadále pomáhat :-) Nadace SOVA

Mš Libocká Praha

Nadace SOVA věnovala dne 24.9.2018 finanční příspěvek ve výši 5.000 Kč MŠ Libocká, od roku 2017 MŠ přispěla již částkou 15.000 Kč. Mateřská škola se nachází na Praze 6 v blízkosti Divoké Šárky. Budova je obklopena velkou zahradou, která dětem nabízí množství sportovních aktivit po celý rok. Více informací o MŠ na http://www.mslibocka.cz/

Ekocentrum PALETA, z. s.

Nadace SOVA k 19.9.2018 částkou 18.000 Kč opětovně podpořila Ekocentrum PALETA. Od roku 2016 tomuto občanskému sdružení poskytla finanční příspěvek ve výši 56.000 Kč. Občanské sdružení se zabývá ekologickou výchovou se zvláštním důrazem na působení na děti a mládež.

Pomoc Patrikovi M.

Nadace SOVA přispěla částkou 10.000 Kč Patrikovi M. na jeho studijní stáž v Mexiku.

Pomoc paní Kratochvílové

Nadace SOVA věnovala dne 6.8.2018 finanční částku ve výši 9.000 Kč na nákup postele pro zlepšení zdravotního stavu.

Pomoc paní Kotyzové

Nadace SOVA věnovala částku 15.000 Kč paní Kotyzové na nákup elektronických pomůcek ke studiu.

Pomoc paní Holáskové

Nadace SOVA věnovala finanční částku 9.000 Kč paní Holáskové na rehabilitační pobyt v dětském centru Znojmo pro její dceru.

Adra - povodně v Srbsku

Dar ve výši 15.000 Kč byl použit na odvoz vysoušečů a vysokotlakých čističek do srbského města Obrenovac, které patří v Srbsku k nejvíce postiženým městům povodněmi.

zobrazit více
Zobrazuji 30 (1 - 30 Z celkových 121+)