Podpořené projekty

Spolek Paprsky naděje

Jsme moc rádi, že jsme mohli podpořit finančním příspěvkem ve výši 10.000 Kč spolek Paprsky naděje.

zobrazit více
Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR

Nadace SOVA věnovala dne 10. 5. 2019 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR.

Nadační fond Zlatý oříšek

Nadace SOVA věnovala dne 9. 5. 2019 finanční příspěvek ve výši 25.000 Kč Nadačnímu fondu Zlatý oříšek.

zobrazit více
Nadace SOVA vyhlašuje druhý ročník literární soutěže pro děti

Rádi bychom vás pozvali do druhého ročníků literární soutěže s názvem Třídění textilu je básnička, aneb co se děje za dvířky.

zobrazit více
 Ratolest, dětská péče a léčebná rehabilitace

Nadace SOVA věnovala dne 9. 4. 2019 finanční příspěvek ve výši 5.965 Kč zařízení Ratolest, které poskytuje dětskou péči a léčebné rehabilitace v Pardubicích. Více informací o činnosti na http://www.ratolest.eu/

Knihovnička snů pro ZŠ Šebetov

Naše Nadadce SOVA uspořádala spolu s TextilEco a.s. soutěž o knihovničků snů, kterou vyhráli žáci ze ZŠ Šebetov se svým sněhulákem z textilu.

Nadácia ADELI

Nadace SOVA dne 4. 12. 2018 poskytla finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Nadácii ADELI. Nadace byla založena v roce 2014, sídlí v Piešťanech na Slovensku a jejím posláním je zlepšení kvality života a pomoc zdravotně postiženým osobám s neurologickými poruchami pohybu i jejich rodinám.

Neurorehabilitační klinika AXON

Nadace SOVA věnovala opětovně dne 23. 11. 2018 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Neurorehabilitační klinice AXON.

zobrazit více
Pomoc pro paní Jarmilu D.

Nadace SOVA věnovala dne 26.10.2018 finanční příspěvek ve výši 8.950 Kč paní jarmile D. z Trmic, prostředky budou použity jako pomoc na úhradu nájemného

Pomoc pro paní Zuzanu M.

NNadace SOVA věnovala dne 26.10.2018 finanční příspěvek ve výši 17.000 Kč paní Zuzaně M. z Liberce, prostředky budou použity na nákup polohovacího zařízení PLUTON.

zobrazit více
Národní ústav pro autismus, z.ú.

Nadace SOVA věnovala dne 27. 4. 2018 finanční příspěvek ve výši 9.987 Kč Národnímu ústavu pro autismus, z. ú. (ve zkratce NAUTIS). NAUTIS poskytuje komplexní nabídku služeb pro lidi s poruchou autistického spektra a jejich rodiny v České republice. Od výkonné ředitelky Ing. Thorové dostala Nadace SOVA milé poděkování za podporu ústavu, za finanční dar byla pořízena stohovatelná lehátka, didaktická hra s dechovým cvičením a balanční hry pro dětskou skupinu Myšonet. Rádi jsme pomohli a budeme i nadále pomáhat :-) Nadace SOVA

Mš Libocká Praha

Nadace SOVA věnovala dne 24.9.2018 finanční příspěvek ve výši 5.000 Kč MŠ Libocká, od roku 2017 MŠ přispěla již částkou 15.000 Kč. Mateřská škola se nachází na Praze 6 v blízkosti Divoké Šárky. Budova je obklopena velkou zahradou, která dětem nabízí množství sportovních aktivit po celý rok. Více informací o MŠ na http://www.mslibocka.cz/

Ekocentrum PALETA, z. s.

Nadace SOVA k 19.9.2018 částkou 18.000 Kč opětovně podpořila Ekocentrum PALETA. Od roku 2016 tomuto občanskému sdružení poskytla finanční příspěvek ve výši 56.000 Kč. Občanské sdružení se zabývá ekologickou výchovou se zvláštním důrazem na působení na děti a mládež.

Pomoc Patrikovi M.

Nadace SOVA přispěla částkou 10.000 Kč Patrikovi M. na jeho studijní stáž v Mexiku.

Pomoc paní Kratochvílové

Nadace SOVA věnovala dne 6.8.2018 finanční částku ve výši 9.000 Kč na nákup postele pro zlepšení zdravotního stavu.

Pomoc paní Kotyzové

Nadace SOVA věnovala částku 15.000 Kč paní Kotyzové na nákup elektronických pomůcek ke studiu.

Pomoc paní Holáskové

Nadace SOVA věnovala finanční částku 9.000 Kč paní Holáskové na rehabilitační pobyt v dětském centru Znojmo pro její dceru.

Pomoc Emilce B.

Nadace SOVA věnovala dne 7.8.2018 částku 8.300 Kč Emilce B. z Chrudimi jako příspěvek na podzimní pobyt v centru hiporehabilitace Mirákl.

Nadační fond Zlatý oříšek

Nadace SOVA věnovala dne 6.8.2018 částku 25.000 Kč Nadačnímu fondu Zlatý oříšek. Nadační fond Zlatý oříšek se zaměřuje na vyhledávání a všestrannou podporu mimořádně nadaných a úspěšných dětí České republiky, více informací o jeho činnosti na http://nadacnifond.zlatyorisek.cz/

Plavecká škola Boskovice

Nadace SOVA darovala opětovně dne 4.7.2018 částku 10.000 Kč Plavecké škole v Boskovicích, kterou podpořila v minulosti již několikrát. Více informací o škole na Facebooku.

zobrazit více
Pomoc paní Richterové a jejímu synkovi

Nadace SOVA věnovala dne 25. 5. 2018 finanční příspěvek ve výši 175 EUR paní Richterové ze Žiliny na pomoc jejímu synkovi v rámci léčby dětské mozkové obrny, epilepsie a dalších zdravotních komplikací, které ho už od narození provázejí.

ZŠ a MŠ Chyňava

Nadace SOVA přispěla finanční částkou 8.000 Kč ZŠ a MŠ Chyňava. Škola poskytuje vzdělání v rámci povinné základní školní docházky a také předškolní výchovy v mateřské škole. Více informací o zařízení na https://zs-chynava.webnode.cz/

Romea, o. p. s.

Nadace SOVA opětovně podpořila obecně prospěšnou společnost Romea, o. p. s. a 28.5.2018 na její činnost přispěla částkou 25.000 Kč shodně jako v roce 2017. Více informací na http://www.romea.cz/

Česká tábornická unie - Jesenická oblast

Nadace SOVA věnovala dne 27. 4. 2018 finanční částku 11.000 Kč České tábornické unii, Jesenická oblast. Unie sdružuje dětské kluby, trampské osady a jednotlivce - samotáře se zájmem o přírodu a život v ní, vychází z myšlenek lesní moudrosti a zaměřuje svoji činnost na pobyt v přírodě. Více informací o činnosti na webu.

Nadační fond Šťastná hvězda

Nadace SOVA věnovala dne 1. 3. 2018 finanční příspěvek ve výši 8.000 Kč Nadačnímu fondu Šťastná hvězda. Nadační fond byl založen v roce 2014.

Nadácia ADELI - poděkování za podporu

V rámci činnosti se naše Nadace SOVA zaměřuje na pomoc v nejrůznějších oblastech. Jednou z nich je také podpora osob ve vážném zdravotním stavu. V roce 2017 jsme navázali spolupráci s Nadací ADELI na Slovensku, jež zajišťuje rehabilitaci pacientům, kteří ji potřebují a zlepšuje jim kvalitu života.

MD dance studio Chrudim

Nadace SOVA věnovala dne 2. 1. 2018 finanční příspěvek ve výši 23.000 Kč MD dance studiu Chrudim.

MŠ Církvice

Nadace SOVA věnovala dne 28.11.2017 finanční příspěvek ve výši 3.000 Kč Mateřské škole Církvice č.p. 202.

Pomoc pro Michaelu Kruželovou

Nadace SOVA věnovala dne 20.11.2017 finanční příspěvek ve výši 7.000 Kč Michaele Kruželové, která od dětství trpí dětskou mozkovou obrnou.

Pomoc pro Nicolase Úbla

Nadace SOVA podpořila dne 1. 11. 2017 částkou 8.000 Kč malého Nicolase Úbla z Chebu, který po komplikovaném porodu trpí těžkým kombinovaným postižením.

zobrazit více
Zobrazuji 30 (1 - 30 Z celkových 121+)