Nadácia Adeli - příspěvek pro T. Žůrka - poděkování

Nadácia Adeli - příspěvek pro T. Žůrka - poděkování

Nadace SOVA poskytla dne 24. září 2020 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč pro T. Žůrka na rehabilitační pobyt v Nadácii ADELI v Pišťanoch.

Dovolte mi Vám touto cestou poděkovat, za příspěvek nadace Sova na rehabilitační pobyt v ADELI Medical Center. Tento pobyt jsem absolvoval ve druhé polovině září tohoto roku a musím říci, že na moje zdraví a celkovou pohodu měl určitě pozitivní vliv. Největší vliv pozoruji na levé ruce, zmírnění spasticity a celkové protažení. Pocitově se cítím uvolněnější a pohyblivější než předtím, což pozitivně ovlivnilo I moji práci. Musím také vyzvednout vynikající přístup personálu a skladbu programu, která mi maximálně vyhovuje. Upřímně mohu konstatovat, že jsem po mnoha letech našel zařízení, které mi ve všech směrech vyhovuje, jak po stránce kvality rehabilitace, tak i doplňkových služeb. Už nyní se těším na další pobyt v tomto centru, který plánuji na příští rok. V příloze si dovoluji zaslat pár fotografií z rehabilitací. Ještě jednou děkuji za tuto šanci.

S pozdravem

Tomáš Žůrek