Podpořené projekty

Pomoc paní Richterové a jejímu synkovi

Nadace SOVA věnovala dne 25. 5. 2018 finanční příspěvek ve výši 175 EUR paní Richterové ze Žiliny na pomoc jejímu synkovi v rámci léčby dětské mozkové obrny, epilepsie a dalších zdravotních komplikací, které ho už od narození provázejí.

ZŠ a MŠ Chyňava

Nadace SOVA přispěla finanční částkou 8.000 Kč ZŠ a MŠ Chyňava. Škola poskytuje vzdělání v rámci povinné základní školní docházky a také předškolní výchovy v mateřské škole. Více informací o zařízení na https://zs-chynava.webnode.cz/

Romea, o. p. s.

Nadace SOVA opětovně podpořila obecně prospěšnou společnost Romea, o. p. s. a 28.5.2018 na její činnost přispěla částkou 25.000 Kč shodně jako v roce 2017. Více informací na http://www.romea.cz/

Česká tábornická unie - Jesenická oblast

Nadace SOVA věnovala dne 27. 4. 2018 finanční částku 11.000 Kč České tábornické unii, Jesenická oblast. Unie sdružuje dětské kluby, trampské osady a jednotlivce - samotáře se zájmem o přírodu a život v ní, vychází z myšlenek lesní moudrosti a zaměřuje svoji činnost na pobyt v přírodě. Více informací o činnosti na webu.

Nadační fond Šťastná hvězda

Nadace SOVA věnovala dne 1. 3. 2018 finanční příspěvek ve výši 8.000 Kč Nadačnímu fondu Šťastná hvězda. Nadační fond byl založen v roce 2014.

Nadácia ADELI - poděkování za podporu

V rámci činnosti se naše Nadace SOVA zaměřuje na pomoc v nejrůznějších oblastech. Jednou z nich je také podpora osob ve vážném zdravotním stavu. V roce 2017 jsme navázali spolupráci s Nadací ADELI na Slovensku, jež zajišťuje rehabilitaci pacientům, kteří ji potřebují a zlepšuje jim kvalitu života.

MD dance studio Chrudim

Nadace SOVA věnovala dne 2. 1. 2018 finanční příspěvek ve výši 23.000 Kč MD dance studiu Chrudim.

MŠ Církvice

Nadace SOVA věnovala dne 28. 11. 2017 finanční příspěvek ve výši 3.000 Kč Mateřské škole Církvice č.p. 202.

Pomoc pro Michaelu Kruželovou

Nadace SOVA věnovala dne 20.11.2017 finanční příspěvek ve výši 7.000 Kč Michaele Kruželové, která od dětství trpí dětskou mozkovou obrnou.

Pomoc pro Nicolase Úbla

Nadace SOVA podpořila dne 1. 11. 2017 částkou 8.000 Kč malého Nicolase Úbla z Chebu, který po komplikovaném porodu trpí těžkým kombinovaným postižením.

zobrazit více
ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1, p.o.

Nadace SOVA věnovala dne 20.9.2017 finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1, p.o.

Pomoc paní Pulcové

Nadace SOVA věnovala finanční příspěvek ve výši 3.894 Kč paní Pulcové na nákup zdravotní pomůcky - sluchadel.

Pomoc panu Petružálkovi

Nadace SOVA se rozhodla pomoci panu Marku Petružálkovi a jeho rodině prostřednictvím příspěvku ve výši 444 EURO na jeho rehabilitační pobyt v zařízení Adeli v Piešťanech na Slovensku.

Pomoc paní Šlaisové

Nadace SOVA věnovala dne 3.8.2017 finanční příspěvek ve výši 1.300 Kč paní Šlaisové z Březnice na nákup zdravotní obuvi, která jí usnadní její pohyb.

Základní škola Kuželov

Nadace SOVA poskytla dne 26.6.2017 finanční příspěvek ve výši 1.000 Kč Základní škole Kuželov.

Základní škola Břecav, Slovácká 40

Nadace SOVA poskytla dne 20.6.2017 finanční příspěvek ve výši 1.000 Kč Základní škole Břecav sídlící na ulici Slovácká 40.

Základní škola Bednářova 28, Brno

Nadace SOVA poskytla dne 20.6.2017 finanční příspěvek ve výši 1.000 Kč Základní škole Brno sídlící na uici Bednářova 28.

Základní škola Prosiměřice

Nadace SOVA věnovala dne 20.6.2017 finanční přísěvek ve výši 1.000 Kč Základní škole Prosiměřice.

Obec Hroznová Lhota

Nadace SOIVA poskytla dne 20.6.2017 finanční příspěvek ve výši 5.000 Kč obci Hroznová Lhota.

Základní škola Hustopeče, Nádražní 4

Nadace SOVA věnovala dne 20.6.2017 finanční příspěvek ve výši 1.000 Kč Základní škola Hustopeče, Nádražní 4.

ZŠ Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134

Nadace SOVA věnovala dne 20.6.2017 finanční příspěvek ve výši 1.000 Kč ZŠ Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134. Více informací o škole na http://www.klasternizs.cz/

NADĚJE nezisková organizace - pobočka Zlín

Nadace SOVA věnovala dne 30.5.2017 finanční příspěvek ve výši 2.000 Kč neziskové organizaci NADĚJE, konkrétně pobočce sídlící ve Zlíně.

Rehabilitační pobyt pro Terezku

Nadace SOVA věnovala dne 24.5.2017 finanční příspěvek ve výši 6.000 Kč paní Haně Knappové. Příspěvek je určen na rehabilitační pobyt pro její dceru Terezku, která trpí dětskou mozkovou obrnou.

Střední pedagogická škola Boskovice

Nadace SOVA věnovala dne 24.5.2017 finanční příspěvek ve výši 5.000 Kč Střední pedagogické škole Boskovice sídlící na ulici Komenského 5. Více infromací o škole na http://www.spgs-bce.cz/

Vojtěch Kouba

Nadace SOVA věnovala dne 25.4.2017 finanční příspěvek ve výši 12.000 Kč Ing. Vojtěchu Koubovi, který se intenzivně zabývá problematikou čištění odpadních vod.

Česká tábornická unie, Jesenická oblast

Nadace SOVA věnovala dne 24.4.2017 částku 11.000 Kč České tábornické unie, Jesenická oblast. Unie sdružuje dětské kluby, trampské osady a jednotlivce - samotáře se zájmem o přírodu a život v ní, vychází z myšlenek lesní moudrosti a zaměřuje svoji činnost na pobyt v přírodě.

Plavecká škola Boskovice

Nadace SOVA dne 6. 3. 2017 a 25.4.2017 věnovala finanční příspěvky v celkové výši 10.000 Kč Plavecké škole v Boskovicích.

Základní škola Prostějov, ul. Vl. Majakovského

Nadace SOVA poskytla dne 4.4.2017 finanční příspěvek ve výši 15.000 Kč ZŠ Prostějov sídlící na ul. Vl. Majakovského.

ZŠ a MŠ Horníkova 1, Brno

Nadace SOVA dne 14. 3. 2017 věnovala finanční příspěvek ve výši 10.000 Kč Základní a mateřské škole, Horníkova 1, Brno.

Lyžařský výcvik pořádaný Střední pedagogickou školou Boskovice

Nadace SOVA v únoru 2017 podpořila částkou 5.000 Kč lyžařský výcvik pořádaný Střední pedagogickou školou Boskovice.

zobrazit více
Zobrazuji 30 (61 - 90 Z celkových 167)