Václav Malinský - cestovatel, který pomáhá potřebným

8.3.2017

Nadace SOVA se rozhodla podpořit projekt pana Václava Malinského částkou 7.000 Kč, která mu byla odeslána 6.3.2017. Václav Malinský opustil před dvěma roky své zaměstnání a rozhodl se cestovat. V rámci svých cest si uvědomil, že svým cestováním nechce naplňovat pouze své potřeby, ale že skutečně šťastný život prožije pouze tehdy, když se soustředí na ostatní. Na jaře roku 2016 přešel pěšky celou ČR (800 km) pro malého Matěje. Hned na to navázal projektem Walk for Help a dobročinnou cestou do Indických Himálají. Nyní připravuje další dobročinný projekt ""Pěšky pro Emičku"" a chystá se pěšky obejít Československo po hranicích (4000 km) a díky propagaci cesty chce vybrat finanční prostředky na léčbu a rehabilitace pro Emu. Více informací o panu Malinském a jeho projektech najdete na http://www.cestazasny.com/ .